VIEMÄRIHUOLTOPALVELUT

Kuvataanko ennen kuin kaivetaan?

 

24h päivystys 040 759 2136

 

Viemärihuolto, kaivojen tyhjennykset ja viemäreiden kuvaus

Viemärihuolto, kaivojen tyhjennykset ja viemäreiden kuvaus

Tarjoamme viemärihuoltoa ja ympäristönhuoltopalveluita Itä-Suomessa vankalla ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla.

Viemärihuollon lisäksi teemme mm. kaivojen tyhjennykset, viemäreiden kuvaukset ja kuntokartoitukset.

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Viemäritulppaus

Viemärinsaneerauksen tai puhdistuksen yhteydessä voi olla tarpeen tulpata viemäri hetkellisesti. Tulppa asetetaan putkeen ja täytetään paineilmalla, minkä jälkeen viemäritulppa on vesitiivis. Tulppa poistetaan laskemalla ilma pois tulpan sisältä ja nostamalla tulppa pois putkesta.

Viemäreiden TV-kuvaus ja kuntokartoitus

Putkistokameroillamme tutkimme eri kokoisten putkien sisäpuolista kuntoa kartoituksissa tai tukkeutumisen syytä ongelmatilanteissa. Työnnettävät kamerat sopivat putkikoolle 30mm–1000mm. Ajettavat robottikamerat putkikoolle 110mm–1000mm.

Kameroissa on kääntyvät kamerapäät joiden avulla voi esim. katsoa viemärihaaroihin ja saumoihin. Putken ongelmakohta löydetään helposti paikantamalla kamerapää maan päältä tutkaamalla. Kameroillamme voi mitata putken viettokaltevuutta. Kuvauksesta teemme sähköisen- / kirjallisen raportoinnin, jossa on kuvauksesta video, valokuvat ja poikkeamalista.

Imu- ja painehuuhteluauto

Imu-/painehuuhteluautot soveltuvat esim. kaivojen ja pumppaamoiden puhdistuksiin, viemäreiden avauksiin ja huuhteluihin. Autoilla voimme pestä ja imeä samanaikaisesti jätettä auton tankkiin. Autojen kiinteät pesuveden vedenlämmittimet nopeuttava työtä esim. jäätyneiden putkien sulatustöissä.

Imu-/painehuuhteluautolla voimme myös poistaa juuria viemäriputkistoista.

Autot ovat radiokauko-ohjattuja.

Ota yhteyttä ›